Ja tenim l’Acord per Llavaneres!!!

Acord per Llavaneres

Aquest dissabte 21 de juny s’ha fet la presentació de la nova proposta de participació ACORD.

Amb l’assistència d’una seixantena de persones es va fer l’acte en que es van concretar els objectius de la nova coalició de partits. Es va agrair també la presència de l’actual alcalde Juan Garcia que hi va assistir perquè allí hi havia molts amics seus. ACORD es va presentar com una proposta de progrés i d’esquerres oberta a la participació i que reclama la renovació de l’estil de fer política dels partits tradicionals.

En l’acte van intervenir independents i també regidors de l’ajuntament dels grups que recolzen la proposta: Emili Minguell i Joan Rubal de GENT, Josep Ruiz de SOS i Carles Blasco per NECat. També va rebre reconeixement a la seva feina la regidora Mireia Neira.

Als seus parlaments es va destacar la necessitat que la gent s’impliqui en les qüestions de la política, que els partits escoltin la gent, siguin coherents i busquin l’acord en lloc de la confrontació. L’objectiu és presentar-se a les properes municipals de l’any vinent amb el màxim suport de la ciutadania de Llavaneres.

Al mateix acte hi va poder participar tothom i s’hi va tractar des de la importància d’una bona gestió política del poble fins a diversos problemes més concrets com la necessitat de recuperar la TV local, com quedarà l’IBI (questió que van arribar pel twitter de l’organització), les subvencions als més necessitats, l’enllumenat, l’asfaltat i la neteja de carrers, entre d’altres. Es va recomanar tothom que quan faci una demanda a l’ajuntament ho faci per escrit, perquè en quedi constància i se’n pugui fer el seguiment.

Després de llegir el manifest fundacional i amb coca i cava, es va acomiadar l’acte, tot convidant tothom a participar de la proposta i a fer el seguiment de les activitats d’ACORD a la xarxa.

 

Acte presentació Acord

 

 

Deixa un comentari