Parlament presentació de Juan Antonio Casado

Avui és un gran dia! Avui és el dia en que la gent com tu i com jo començarem a treballar per fer d’aquest poble un poble nou. Ja és hora que tothom tingui dret a decidir com ha de ser el poble en el que vol viure. I per això estem avui aquí nosaltres, però no vol dir que siguem nosaltres els que hem de fer-ho tot, no; nosaltres només som els missatgers d’aquesta idea, qui realment ha de governar aquest poble heu de ser vosaltres. Com? Em preguntareu. Doncs fent una política més participativa. I com es fa això? Molt fàcil, participant! I és aquí on entra ACORD per Llavaneres.

ACORD per Llavaneres no pretén ser un partit polític i prou, ACORD ha de ser un punt de trobada on tothom hi pugui participar per fer de Llavaneres un poble millor. Tots pensem en algun moment del dia que hi han coses que es podrien millorar en aquest poble, que si poguéssim faríem això o faríem allò altre… Doncs ara es el moment de fer-ho, ara teniu l’eina per aconseguir-ho. Hem de participar tots. Ara per ara, comptem amb 4 regidors a l’Ajuntament, 4 persones que voldran escoltar tot allò que els hi proposem, 4 ciutadans com tu i com jo al servei del poble.

Ara toca treballar, pensar en que es pot fer, queda un any i mig per les properes eleccions i, tot i que sembla poc temps es pot fer molta feina i estic segur que amb ganes i esforç ho aconseguirem. Ara algú em dirà que faig volar coloms, que això es una utopia, que la ciutadania no pot decidir res… Doncs jo us haig de dir que no, actualment ja s’està treballant d’aquesta manera dins de l’ajuntament.
Sabeu que podeu entrar preguntes als plens municipals? Això no és per què sí, això es feina feta pels nostres regidors. Per donar veu als ciutadans, per donar poder al poble.

Senyors, la vida al poble s’està tornant molt dura, cada cop hi ha més desigualtats (parlem d’un 10% de la població que demana recolzament a serveis socials de l’ajuntament, i això només es pot arreglar fent la feina ben feta i des de baix cap a dalt, mai del revés.

Res més.

Bona tarda i bona feina!

Un comentari

Deixa un comentari