El nou govern recupera la TV local

La TV local tornarà a emetre al setembre.

La democràcia està fonamentada en la participació i aquesta té un dels seus fonaments en la informació.

Al ple d’aquest juliol vam sentir com un ciutadà preguntava perquè no funciona la TV local i quan es tornaria a posar en marxa. El regidor va respondre que l’adaptació dels dispositius al senyal digital i altres problemes que no venia al cas comentar, no han fet possible les emissions. Es va explicar també que per llei, les emissions s’hauran de seguir per la xarxa d’Internet i no per antena. Que el ple de setembre s’emetrà per la TV Llavaneres.

Des d’ACORD celebrem que des de l’ajuntament es torni a potenciar la TV i la ràdio locals. Que es cregui en la necessitat de ser transparents i comunicatius. Que el poble estigui informat de tot el que passa, per uns mitjans autònoms i lliures, ens acosta a un poble més just i millor per a tots.

Des d’aquí volem agrair també a tots els voluntaris que fan possible les emissions per la TV i la ràdio locals. Hi dediquen hores i esforç que cal reconèixer i agrair públicament.

Estarem atents la programació de la recuperada TV local.

Podem seguir els programes de la ràdio emesos en directe al 107.8 de la FM o al web municipal. Ens satisfà el nou programa de l’informatiu quinzenal que agrairíem es pogués fer encara més extens i detallat.

Recuperem la informació, recuperem el poble.

Deixa un comentari