Nou Govern, transparent també amb els contractes

Hem vist que, a finals de juliol, s’ha penjat al web municipal, dins l’apartat Govern obert : transparència, la relació dels industrials a qui s’ha adjudicat, en el concurs obert, l’encàrrec per treballar per l’ajuntament aquest 2014: serraller, fuster, pintor, paleta i electricista. Ho podeu consultar en la secció Informació Administrativa: Contractacions de serveis. (cliqueu aquí per l’enllaç) És una manera de fer conèixer qui ha guanyat i per quina oferta econòmica, comparada amb el que ha ofert la competència. Així s’ofereix també a tothom una referència per millorar ofertes en properes convocatòries.

Ara la responsabilitat de la regidoria d’urbanisme, en aquest govern multicolor i transparent, és d’en Josep Ruiz (SOS LLavaneres). Bona feina regidor.

Deixa un comentari