Regidors valents

Cal anar superant la imatge estereotipada del polític interessat en el benefici propi i que només busca progressar al partit. La seva condició de personatges públics fa que sovint ens hi referim sense el respecte que es mereixen aquells qui treballen pel be comú i representen una part dels veïns. És impossible satisfer tothom i no ha de ser fàcil negar-se a les reclamacions particulars que alguns creuen justes i que potser entren en contradicció amb les necessitats del conjunt. És per això que els polítics, a banda de demostrar-se honestos i capaços d’escoltar les demandes i d’explicar les seves raons, també són mereixedors del respecte de tots.
No han passat ni tres mesos des de la presa del nou govern de Llavaneres i quatre regidors del govern local ja han patit atemptats contra les seves propietats. Concretament es dirigeixen contra els seus vehicles, punxades de rodes del cotxe i seients de moto fets malbé.
Des d’ACORD rebutgem aquests actes vandàlics i expressem el nostre suport a tots els representants públics que han patit els atacs. No és qüestió ni de partits ni de banderes, és qüestió de respecte a les persones i als representants d’una democràcia que cal que defensem entre tots.

Deixa un comentari