Un gran dia per la participació ciutadana

El ple de juny passat va ser el primer en què el ple de l’ajuntament ha tornat a escoltar de manera directa les interpel·lacions dels ciutadans. Una modificació del reglament orgànic municipal (ROM) ara permet que els ciutadans entrin preguntes, amb un termini mínim de deu dies abans del ple. Cal fer-les presencialment o des de l’ordinador, amb certificat digital, al web municipal. L’antic govern no ho va fer efectiu però aquest nou sí. Celebrem la coherència d’aquest govern multicolor que està demostrant que a part de demostrar-se mol estable, està fent bé les coses.
En acabar el ple, en Manolo va poder intervenir davant dels regidors.
En la seva intervenció en Manolo va reclamar que es parés atenció en la poca eficàcia que fins ara han tingut uns ajuts a la gent gran per facilitar el viatge a l’Hospital de Mataró que van tenir com a padrí una significativa recollida de signatures, que es van aprovar ara fa quatre anys i dels que només s’han beneficiat fins ara 23 persones. Unes dades que demostren que encara queda molt per fer i que una cosa és aprovar una moció i l’altra és demostrar-se eficaç per fer-la efectiva i eficient. Prenem nota els polítics, la gent ho té clar.

Deixa un comentari