De respecte i banderes

estelada cremada

estelada cremada a Llavaneres

Han cremat l’estelada a Llavaneres. De la mateixa manera que acceptem que l’alcalde és “de tots”, encara que no l’haguem votat, també haurem de respectar una bandera, encara que no haguem proposat, però que tingui l’acord majoritari del ple municipal.

Després del compliment d’un acord del ple de posar la bandera estelada a Llavaneres uns brètols l’han cremada. No és només des de l’independentisme que s’aixequen veus contra aquest acte, des d’ACORD ens manifestem també contraris als actes violents i que no respecten els acords presos per majoria a l’ajuntament.

Podem entendre i respectem que també hi hagi gent a qui no li agradi que onegi l’estelada al poble. El que ha de fer qui pensi així, és fer arribar al ple municipal la proposta, directament o a través d’algun grup polític que ho accepti i hi estigui representat. Això sí, haurà de respectar la decisió que s’hi acordi. La democràcia és el respecte de les minories i les majories des del diàleg i el més estricte compliment dels seus principis de representativitat popular.

Defugim qualsevol fanatisme. Les persones, les institucions i les decisions dels seus representants democràtics es mereixen tot el respecte.

Encara ens queda molt camí per recórrer i no ens val mirar cap a una altra banda.

informació web de l’ajuntament

Deixa un comentari