El nou govern recupera la TV local

ple_set-14

Tot i que va ser en emissió de proves celebrem que en aquest ple de setembre s’hagi recuperat la TV local. El ple es va transmetre en directe* i es va poder seguir en un enllaç al web de l’ajuntament. Aquesta és la millor manera de demostrar les ganes de transparència d’aquest nou govern de concertació.

Un nou estil va agafant forma al plenari. A banda de la necessària presa de decisions encara hi ha discussions que l’únic que procuren és el desgast de l’adversari. Tot i així ara podem escoltar els arguments doncs, a més de funcionar els micròfons, ara el torn de paraula es fa respectar i les explicacions dels regidors no es trepitgen tant.

Feina té l’alcalde Garcia per portar a bon port el ple quan l’ex va posant pals a les rodes i encara cerca protagonisme des de l’escó dels no adscrits.

Les votacions encara es guanyen per majoria del govern (CiU+ERC+GENT+SOS+ No Adscrits) i ara l’oposició (PP + No adscrits) continua abstenint-se amb l’argument de que “no se’ls ha consultat”. Aquest es desmunta, des del govern, quan es demostra que tenen tota la informació al seu abast i des de l’oposició mateixa s’arriba a reconèixer que han rebut la informació en un correu que no s’ha obert o en un fitxer que no han consultat.

Correccions en l’acta, ordenances aprovades, una moció del PP i la dissolució de la societat municipal van ser els punts de l’ordre del dia.

El punt més discutit va ser la moció del PP que tornava a presentar el tema de l’elecció directa de l’alcalde, un aspecte ja debatut en l’anterior ple. És interessant escoltar els arguments d’uns i d’altres explicant de quina manera es representa millor els electors. En la discussió s’acaba explicant com el PP va fer els pactes de legislatura i com es van negociar mocions de censura que no es van arribar mai a fer.

Ara queda continuar posant els mitjans per fer realitat la continuïtat de les emissions de la TV local que només necessita un mínim de condicions i un pressupost per fer la seva feina. Un feina en benefici de tots, feta per un equip de voluntaris als des d’aquí agraïm i animen a continuar en la seva tasca.

*Tan bon punt es pengin les imatges a la xarxa us en donarem l’enllaç.

Deixa un comentari