Suport al regidors. No a la màfia a Llavaneres

Nota publicada al facebook pel regidor Joan Rubal (GENT)

Joan Rubal

Joan Rubal

Aquesta tarda, per segona vegada en dos mesos, he trobat que algún mafiòs ha “rajat” les dues rodes i el seient de la moto a l’estació de Llavaneres, on l’he deixat abans de les 8 del matí quan he marxat a treballar.

En castellà es diu “saña” i, en català, acarnissament crec. Les dues rodes i el seient “nomes” d’aquesta moto.
Només una cosa, aquest estil propi de la màfia no em farà canviar ni la meva actitud ni el meu comportament polític, ni les meves decisions com a regidor. Podeu perdre tota esperança. Em costarà diners, més de 500 euros, com la primera vegada, però cada cop que em planti davant d’una resolució, d’un document “dur” o desagradable per signar em sentiré, gràcies a aquests mafiosos, més convençut que quan les coses s’han de fer, s’han de fer.
Una més, continuaré expressant el que penso de la política i d’alguns polítics i, si cal, denunciant allò que entengui delictiu o irregular.
Així, que us quedi clar, mafiosos, continuaré fent el que faig malgrat que em costi disgustos i diners; malgrat el trasvals i la sensació desagradable que et deixa un acte miserable com aquest. Perdeu, per tant, tota esperança d’intimidació.
Bona nit. Ara, ja passat el ple, cap a Mataró a posar la denúncia.

Rep tot el nostre suport Joan

Deixa un comentari