ACORD recomana: “El primer cafè”, la ràdio en xarxa

Cada dia, de dilluns a divendres i de 8 a 19h podem escoltar a Ràdio Llavaneres (107.8 FM) el programa “El primer cafè”. Es tracta d’un projecte en xarxa, compartit entre Arenys de Mar, Canet, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres. El programa s’emet conjuntament per les quatre emissores. De la idea compartida entre diferents professionals i amb el finançament de La Xarxa (consorci públic de ràdio de proximitat) ara podem gaudir d’un excel·lent programa amb contingut local.

A banda de recomanar el programa ens permetem demostrar com de manera “mancomunada” i ajuntant esforços es poden fer possibles projectes molt interessants. Queda lluny la vella política de que nosaltres “som els millors” i que “sols ho farem tot”, ara és temps de compartir i crèixer junts.

Des d’ACORD volem expressar públicament el nostre suport a aquest tipus d’iniciatives. Gràcies Josep Bayo, Raquel Begines i companyia. Endavant amb el programa, felicitats “Primer cafè”.

Les dades del programa per si voleu fer-hi aribar qualsevol informació o pregunta són:
Facebook: “El primer cafè
mail: primercafe.radio@gmail.com
o trucant en directe: telèfon 93 795 79 12.

Adjuntem missatge de Josep Bayo, director de Ràdio Arenys, responent a la demanda d’ACORD de voler saber més sobre el programa. També ens va enviar l’escaleta setmanal del programa. (cliqueu a l’enllaç per veure-la)

7 / novembre / 2014 11:36

Bon dia, soc en Josep Bayo, director de Ràdio Arenys. He vist el vostre post al mur del programa el primer cafè. Aprofito per saludar-vos i respondre a la vostra pregunta.

El projecte El primer cafè va néixer en una reunió amb la Raquel Begines de Llavaneres, l’Anna Montes de Sant Vicenç i en Quim Masvidal de Ràdio Canet. Els vaig plantejar la possibilita de posar en marxa una franja mancomunada de 8 a 10 del matí amb continguts referents a les quatre viles. Un cop tots vam estar d’acord que era un projecte interessant vam redactar el projecte i el vam presentar a La Xarxa per tal d’aconseguir el finançament necessari per tirar-lo endavant. El projecte el van trobar engrescador i ens han donat suport de tal manera que el programa no representa cap despesa per cap de les emissores.

Us adjunto una escaleta genèrica perquè pugueu veure la qualitat i la quantitat de continguts que ofereix el primer cafè.
Rebeu una salutació cordial i un agraïment pel vostre recolzament i participació en el programa.


Josep Bayo
Director
Ràdio Arenys

NOTA: (1) La Xarxa és una proposta radiofònica rigorosa i plural impulsada pel Consorci de Comunicació Local amb la clara voluntat de servei a la ràdio local. COMRàdio és una ràdio pública de proximitat i de participació amb una visió pròpia de les coses, una ràdio que parla de tu i de tot el que t’interessa. Una xarxa de més de 140 emissores municipals consorciades que dóna cobertura a més de cinc milions i mig de persones de tot Catalunya.

Deixa un comentari