En Joan Rubal, el candidat d’ACORD

tres

ACORD per Llavaneres ha celebrat primàries el dia 22 de desembre per escollir el cap de llista. En Joan Rubal ha estat escollit en una segona volta en la que també hi han concorregut en Josep Ruiz i en Tito Casado.

En l’assemblea hi han pres part fins a quatre regidors de l’actual ajuntament que donen suport a ACORD. A més del mateix Joan Rubal (GENT) i en Josep Ruiz (SOS) també hi han participat na Mireia Neira (regidora NA) i l’Emili Minguell (GENT).

La confecció de la resta de la llista i el redactat del programa electoral, propers compromisos d’ACORD com a coalició dels partits GENT, SOS, ICV-EUiA i MES (Moviment d’Esquerres)

ACORD enfronta amb molta il·lusió i confiança un projecte nou que ha de canviar la manera de fer política a Llavaneres. La voluntat de servei, el compromís amb una gestió honesta i transparent, una política local, participada i a la mida de les persones, i l’acord de partits en són els eixos principals.

IMG-20150122-WA0002

IMG-20150122-WA0004

IMG-20150122-WA0003

Segueix-nos a la xarxa i et convidem a participar en l’ACORD per Llavaneres.

Agrairem que ens puguis deixar el teu comentari a aquesta notícia. Volem sumar més adhesions i suport al nou candidat.

3 Comentaris

Deixa un comentari