Gaudint i aprenent a l’aplec de Sant Sebastià

DSC01657

Un any més, aquest diumenge, hem pogut gaudir de l’aplec de Sant Sebastià. Amb una ermita que fa goig i una organització que ens va obsequiar amb coca, xocolata i vi bo, vam compartir un matí amb veïns i amics. Després de la celebració de l’eucaristia vam tenir unes actuacions de l’Escola de Música de Llavaneres.

Són exemples com aquests el que ens anima, també als d’ACORD, a col·laborar amb tota la gent que està treballant pel poble. Volem un poble viu, compartit, alegre. Un poble que conservant les tradicions sàpiga mirar més enllà i entengui que fer poble és compartir.

En el projecte d’ACORD hi té un lloc  principal la dinamització i enfortiment de tota la xarxa social i de participació ciutadana. Tenim clar que l’administració local no ha de tenir un paper directiu sinó que el que ha d’estar és atenta a les necessitats de la gent i receptiva  a les seves demandes.

DSC01658

Endavant Llavaneres.

Deixa un comentari