Nova denúncia del Fiscal contra l’ex-alcalde de Llavaneres

La mala gestió s’ha de perseguir i denunciar. Cal ser sempre honrat i respectar la llei. Encara més, si hi cap, per part d’aquells qui gestionen béns que no són seus sinó del comú. Parlem dels polítics.

Hi havia una vegada un alcalde que es creia que ho podia tot i que no havia de rendir comptes a ningú perquè tenia el poder de la “majoria”. L’oposició va fer la seva feina i va destapar les “vergonyes” d’una gestió nefasta.

No s’hi val malbaratar els diners del poble en beneficiar d’un particular, és increïble que s’assumeixin despeses sense informes previs, no hi ha dret que es faci una compra d’una propietat sense haver-la taxat ni determinar quines càrregues fiscals té, és massa que no es respecti la obligació per llei d’esperar un estudi previ de la Generalitat, és indigne que es no es faci cas d’un informe contrari de l’interventor, és de vergonya que no es respecti la necessitat de l’aprovació del plenari municipal ni s’esperi a fer el pagament saltant-se el temps previst per l’exposició pública del contracte …

Per la part positiva cal reconèixer la feina de Josep Ruiz (SOS Llavaneres) en el seguiment i la denúncia dels fets portats ara per la Fiscalia davant del jutge.

Esperant la decisió del jutge, preocupats pel perjudici al poble, ens felicitem però pel fet que a Llavaneres ja ningú es considerarà tan alegrement “impune” o “per sobre de la llei”.

Imatges de diari El Mundo del dissabte 17/gener/2015

El Mundo 17/01/2015

Bona feina Llavaneres

Deixa un comentari