Primàries a ACORD demà 22 de gener

logo

 

EL CAP DE LLISTA D’ACORD:

El proper diumenge 24 de maig de 2015 hi haurà les eleccions municipals al poble.

Cal que els components de la llista que presentem a ACORD :
– siguin persones que puguin defensar els nostres ideals al marge d’interessos particulars o partidistes
– que la seva trajectòria personal sigui coherent amb la proposta d’ACORD,
– que entenguin i acceptin que el seu paper és el de representants d’un grup de gent, l’assemblea, i que es deuen al seu mandat.

El nostre cap de llista:
Aquest dijous 22 de gener triarem el cap de llista d’ACORD. No és una responsabilitat senzilla i requereix coneixement, sacrifici i esforç. No tothom té les capacitats que demana el càrrec i caldrà, a més d’exigir que compleixi dignament com a representant nostre, que el recolzem en la seva tasca. Aquest acompanyament ha de ser pels quatre anys de mandat. No n’hi ha prou amb presentar-lo i votar-lo, cal que es trobi recolzat per tots aquells que varem dipositar en ell la nostra confiança. estem convençuts que l’assemblea sabrà triar el millor candidat.

Hi podreu votar tots aquells que hagueu assistit a alguna assemblea anterior (GENT, SOS, ACORD). Tots aquells que hi vulgueu assistir poseuvos en contacte amb nosaltres via correu-e (pestanya Contacte)

Us en mantindrem informats.

Deixa un comentari