La riera, ara solucions

2014-06-08 20.01.31

A tots els qui ens interessa tot allò que fa referència al bé comú i que a més ens agrada el Medi ambient fa temps que estem preocupats per l’estat de contínua degradació de la riera. Estem convençuts que només amb l’abocament de terra no n’hi ha prou per contenir les esllavissades que posen en perill fins i tot la seguretat de les persones.

El nou ajuntament segueix donant mostres de diligència i eficàcia. La seva feina molts cops costa de veure i ens cal explicar-la doncs és fa amb els diners de tots. Celebrem que ja s’hi estigui actuant. S’hi han posat pedres per reforçar el marge i en la imatge següent es veuen les pedres de la construcció d’un travesser per reduir la velocitat de l’aigua.

2014-09-19 19.47.02

D’ACORD amb la preservació del Medi ambient

Deixa un comentari