#Llavaneres ets Tu: Els primers desitjos pel poble

20150131_114816 BR

Sempre hi ha qui desconfia dels polítics. Està clar que no tots són iguals i que no podem deixar d’exigir-los que siguin honestos, que defensin els drets del comú, que siguin justos i si han de beneficiar algú que sigui a qui més ho necessita. Cal compromís i honestedat.

Els d’ACORD vam posar l’urna al carrer. Va ser el passat dissabte 31 de gener i era al carrer de Munt. En propers  dies la trobareu en d’altres indrets del poble que anirem anunciant. Es demanava que tothom qui volgués pogués escriure el seu desig.  Aquí teniu el llistat dels desitjos del primer dia de la campanya.

Idees de la gent1

Potser no en tots hi estarem d’acord i potser caldrà obrir debat per prioritzar-los. Des d’ACORD respectarem totes les opinions i acceptem el repte de donar-hi resposta.

Tots hi podeu participar deixant el vostre desig amb un comentari en aquest bloc, al facebook i també al twitter: @acordllavaneres.

Endavant amb l’ACORD per Llavaneres.

Deixa un comentari