D’ACORD amb la música

scel0

Fa pocs dies hem pogut sentir la Coral Minerva i els intèrprets de l’Escola de Música de Llavaneres, actuant en una trobada conjunta amb altres escoles a Sant Celoni. Ha estat la “III Trobada de música per a tots”. En una actuació destacada s’ha pogut gaudir de peces molt variades del repertori interpretades conjuntament per tots els artistes.

A banda de destacar l’aspecte musical volem ara també posar l’accent en les magnífiques instal·lacions en les que han actuat. L’Ateneu (Centre musical d’expressió) de Sant Celoni és un excel·lent edifici dotat amb una espectacular sala d’actes així com una sala “petita” amb un aforament més d’un centenar de places. L’escola de teatre i la de música hi tenen també aules i instal·lacions.

Els pobles es defineixen sobretot per la seva sensibilitat per la cultura i és a l’hora de concretar inversions i projectes on s’hi veu el seu compromís. Sortint de Llavaneres te’n adones de quin és el dèficit enorme que tenim pel que fa a instal·lacions culturals. Valores la importància de vetllar per la cultura com a eix que ens ha de dotar de personalitat al poble i ens ajuda a integrar la nostra gent.

Aprofitem per felicitar i encoratjar les entitats culturals com l’Escola de Música, a la seva direcció i professorat, per seguir endavant amb la seva tasca tan essencial per a tots. Al mateix temps volem deixar patent el compromís d’ACORD en prioritzar i potenciar tots aquells projectes i actuacions que puguin anar corregint el dèficit en instal·lacions culturals a Llavaneres.

scel1

scel2

scel3

Deixa un comentari