Desperta Llavaneres. El segon cafè d’ACORD

BR 4700

Aquest matí hem pogut compartir cafè amb aquells ciutadans de Llavaneres que han pogut venir al Bar el Racó de Can Perich. Hem compartit neguits i projectes. Entre ells: seguretat ciutadana, neteja, participació ciutadana, la tv i la ràdio local, les entitats, l’acolliment dels nou vinguts al poble, comunicació de l’ajuntament, el jovent del poble, … una lliçó de transparència i d’honestedat de la ciutadania a la que agraïm des d’aquest espai.

El contrast de la problemàtica amb els regidors Joan Rubal, Emili Minguel (GENT), Josep Ruiz (SOS) i Mireia Neira han fet donar llum a problemes reals als que ara hem de treballar per donar resposta.

Continuarem fent cafès i en propers articles anirem publicant els debats i propostes generades al voltant de la taula amb un cafè a la mà.

El compromís d’ACORD és amb la gent i el donar resposta als problemes del dia a dia. No fem promeses que no poguem complir. Continuarem atents i treballant per donar la resposta més adequada als problemes reals de la gent.

T’apuntes al proper? En breu el convocarem.

desperta2

Deixa un comentari