GENT amb ACORD

Escrit per: Miquel Molinàs

logo_b2

Els de GENT ja fa quinze anys que manifestem el nostre compromís amb el poble. Estem convençuts que encara podem canviar la manera de fer política al poble. El “secret” és la participació. També cal un canvi urgent de mentalitat en els polítics, cal deixar parlar el poble, escoltar-lo i donar explicacions de la gestió del bé comú.

El treball conjunt amb altres forces polítiques no només és possible, sinó que també és desitjable i necessari. Ara formem part d’un govern de concertació a l’ajuntament i els nostres regidors Joan Rubal i Emili Minguell hi participen amb les responsabilitats de Medi Ambient, Sanitat, Esports i Recursos Humans.

Creiem fermament en la nova proposta d’ACORD que reuneix: altres formacions locals com SOS Llavaneres, forces d’esquerra com ICV-EUiA o Moviment d’Esquerres i també persones independents que comparteixen aquest projecte.

L’objectiu és millorar el poble a partir del treball conjunt i l’entesa de tots.

Endavant amb ACORD per Llavaneres. Ara és l’hora.

presen1

Deixa un comentari