MÉS amb ACORD per Llavaneres

Escrit per: Carles Blasco

MES

Nova Esquerra Catalana des de la seva fundació, i després Moviment d’Esquerres des de la confluència amb Moviment Catalunya, varen néixer per formar UNA ESQUERRA CATALANA FORTA I MAJORITÀRIA.

Vaig començar a treballar a Llavaneres per articular una nova majoria d’esquerres, alternativa al govern municipal encapçalat per en Bernat Graupera, intentant crear una coalició electoral el més àmplia possible.

Finalment formem part d’aquesta coalició GENT DE LLAVANERES, ICV, MES, SOS LLAVANERES i moltes persones independents. La nostra voluntat és planificar la Llaveneres que veuran els nostres fills. Volem transformar Llavaneres i la volem transformar amb tots els Llavanerencs, volem una administració municipal més propera al ciutadà.

Des d’aquesta perspectiva, i com a membre impulsor d’aquesta coalició, em sento plenament identificat en aquest nou projecte col·lectiu i participatiu.

carles

Deixa un comentari