ICV amb ACORD

isabel roig 2

per: Isabel Roig i Casas – Cocoordinadora ICV Maresme

La gent d’ICV-EUiA estem convençuts que cal una nova etapa política a Sant Andreu de Llavaneres, i que cal articular un govern de progrés, amb nous acords amb altres forces i persones independents del poble.

Un Acord per Llavaneres basat en els compromisos i prioritats del programa fruit del debat, la participació i que prioritzi en l’acció del govern les preocupacions i aspiracions majoritària de la ciutadania, enfortint la relació entre l’Ajuntament i les persones.

Treballem per construir una democràcia local de debò: de cada dia, i no d’un dia cada quatre anys. Per decidir-ho tot: volem un Llavaneres amb participació directa, consultes populars i gestió compartida. Governar amb diàleg i transparència, amb rendiment de comptes i auditories públiques. Un Sant Andreu de Llavaneres més fort per rescatar la dignitat de la nostra gent, plantar cara a l’emergència social i assegurar la nostra dignitat.

Acord per Llavaneres, neix com una candidatura municipal forta, estable i recull el sentir d’una part molt important de la població, amb la intenció de representar-la tota, i és per tot plegat, que a ICV-EUiA ens agrada compartir projecte amb GENT de Llavaneres, SOS Llavaneres, Moviment d’Esquerres i també amb tantes persones independents.

logo_coalicio

Deixa un comentari