Joc brut a les primàries?

juan garcia

Sembla que es confirma el trencament de l’actual alcalde, Juan Garcia, amb Unió Democràtica de Catalunya, el partit pel que ha estat treballant aquests quatre anys. Ara, en Juan Garcia, es presentarà amb un nou partit independent. No és una situació gens agradable i sempre és de justícia reconèixer la feina feta.

Sempre sap greu que a alguns partits, potser més als d’àmbit nacional, els costi entendre i respectar les dinàmiques particulars de cada poble. És trist veure com les formacions amb més renom a nivell de país els costa configurar llistes representatives de veritat i al marge d’interessos particulars i/o partidistes.

A ACORD continuem mantenint la nostra independència de “mandats” de fora del poble, el nostre compromís de transparència i màxim respecte a les decisions de la nostra assemblea en la que cada persona és un vot. El nostre objectiu continua sent com sempre un projecte de poble just, democràtic i per a tots.

la notícia a:  El Punt Avui

Deixa un comentari