1r debat electoral a Ràdio Llavaneres amb en Josep Ruiz

Ahir en Josep Ruiz (ACORD) ens va representar al debat a la ràdio dels números dos de les candidatures a Llavaneres.

IMG-20150518-WA0003

Va ser, la de’n Josep Ruiz, una exposició fruit de l’experiència, realista i amb propostes concretes. Destaquem: la defensa de la gestió del Casal pels mateixos joves, les reformes al casal d’avis, el fer eficaç la borsa de treball, recuperar la figura del dinamitzador econòmic i el de les entitats, la construcció del nou pavelló més funcional i sostenible i el treball sobre les entitats financeres per desboquejar els pisos desocupats. Les seves puntualitzacions sobre la zona industrial i la piscina coberta, ambdues de titularitat privada, van rectificar a aquells que en feien “promeses” massa alegrement.

enllaç al debat al web del’Ajuntament

Per acabar el nostre l’agraïment a la gent de la Ràdio i la TV locals que van fer possible el debat. Des d’aquí suggerim que, per tal de fer el debat encara més interessant, es pugui augmentar el temps de rèplica entre candidats.

En veiem aquest dijous 21 al debat de caps de lista. Serà oberta al públic, a la sala Polivalent de Casal, a les 21h.

IMG-20150518-WA0002

Deixa un comentari