Acte de presentació de candidats

El passat 26 d’abril, al parc de Ca l’Alfaro, ACORD per Llavaneres va presentar la seva llista de candidats. Aquí en teniu les intervencions enregistrades.

Presentació de l’acte

Intervenció Minerva López (Candidata 5 per ACORD)Buscant respostes
L’interès per la comunitat. Acord com a eina per moure’ns cap al futur. La necessitat de trobar explicacions i un grup que dóna resposta.

Intervenció Emili Minguell (Candidat 4 per ACORD)El treball del regidor.
La comunicació amb les entitats. El valor de l’associacionisme. El proper Consell Municipal d’Esports. El treball amb les entitats per l’atenció als animals de companyia.

 

Intervenció Teresa Solà (Candidata 13 per ACORD) Compromís amb el comerç local. Un govern pels llavanerencs.

Intervenció Josep Ruiz (Candidat 2 per ACORD)Vocació de servei, honestedat i transparència
Transparència una realitat i un compromís de futur. L’obra pública que aprofitat uns recursos que vénen de fora: Parc de Jaume Brutau. Sostenibilitat i gestió energètica. El treball per l’estalvi d’una despesa incontrolada. La substitució de punts de llum antics per baix consum.

Intervenció Carles Blasco (Candidat 7 per ACORD): La política com a servei públic

Des de la realitat del pacte sorprenent PP+PSC. Necessitat d’un govern proper i per la gent. La unió de diferents partits per fer front a la degradació del govern a Llavaneres. Cal fer propostes per la Llavaneres del futur. Possibilitats de mancomunar serveis amb altres pobles veïns.

Intervencióció Josep Vendrell, Secretari General d’ICV (convidat a l’acte): Aprofitem l’oportunitat, salvem la gent i la democràcia

Pluralitat i diversitat de l’esquerra. La passió i el compromís més enllà dels partits. Un moment difícil però de grans oportunitats. Cal fer font a les desigualtats. Mai tanta gent s’ha implicat en la política o ara i amb voluntat de canvi radical. El vot com a arma poderosa de les classes populars. Aprofitem el dret a decidir. El govern és propietat de la gent. Compromís amb l’honestedat. Llavaneres i Catalunya neta. Salvem la gent i la democràcia. La llibertat i felicitat de la gent com a objectius principal de la política.

Presentació del membres de la llista

presentacióllistal

enllaç youtube

Intervenció Joan Rubal (Cap de llista per ACORD): El treball per les persones.

La responsabilitat de govern, estem per fer política municipal. Som diversos per sumar, la politica ens l’hem de fer nosaltres. Una forma nova de fer, defensem el protagonisme de la gent. Participació, transparència sostenibilitat són valors que sempre hem defensat i dels que ara tothom en fa bandera. Reclamem coherència als polítics. No podem esperar més,estem en un moment clau, la gent reclama participació, decència, seriositat i justícia. Volem guanyar el poble pel futur. Volem defensar els interesos del poble. Tenim una amb persones “com cal”.

El nostre agraïment a totes les persones que van compartir l’acte amb nosaltres i també als que ens manifesteu el vostre interès per fer un poble més lliure i participat.

Deixa un comentari