El programa d’ACORD: Proximitat i projectes

IMG-20150510-WA0004

Aquest matí hem compartit els eixos principals del programa d’ACORD amb un nodrit grup de veïns i amics de Llavaneres. Una vuitantena de persones hem compartit una estona d’il·lusió, compromís i projectes. Tot i trobar a faltar el cap de llista Joan Rubal per trobar-se de viatge per motius familiars, l’equip d’ACORD, amb en Josep Ruiz al cap davant, ha sabut explicar el projecte i connectar amb la gent.

En la seva intervenció en Pepe Mora ha destacat el pes que actualment tenen al govern els quatre regidors que recolzen ACORD i la experiència de treball pel poble dels grups que formen la coalició. També és destaca la voluntat d’arribar a acords amb un nou govern a Llavaneres que treballi pel consens i el sentit comú.

Els candidats: Tuti Comalat, Minerva López , Emili Minguell, Teresa Solà, Tito Casado i Josep Ruiz, han anat presentant els punts més importants del programa: participació, transparència, consens, joventut i gent gran, cultura i identitat i comerç local.

IMG-20150510-WA0002

Al debat obert han sortit qüestions com la preservació de l’arbrat urbà, el nou pavelló i la zona esportiva, el casal de la Gent gran, la integració dels diferents veinats al poble,  l’impost de l’IBI i la necessitat de serveis com el “Centre de dia”. També s’ha fet referència a la mala gestió de governs anteriors que expliquen un Llavaneres amb mancances molt greus de funcionament i serveis que cal corregir de manera urgent i decidida.

Llavaneres reclama respostes i ACORD es compromet a treballar per la gent i amb la gent.

IMG-20150510-WA0005

IMG-20150510-WA0003

Totes les imatges (clica aquí)

El nostre agraïment a totes les persones que heu compartit l’acte avui. Als que no heu pogut venir us seguim animant a compartir el projecte d’ACORD.

Per fer realitat els projecte ara cal que tots ens moguem. Encaixem forces amb l’ACORD, el teu equip.

2 Comentaris

Deixa un comentari