La campanya d’ACORD, pensant en Llavaneres

Ja fa una setmana que estem en campanya per les eleccions municipals del 24 de maig.

Algú pot pensar que els polítics només se’n recorden del poble quan s’acosten les eleccions. No és el  cas d’ACORD. Ja fa més de quinze ans que molts, estem treballant per la política local, sense cobrar cap compensació econòmica i fins i tot posant diners de la nostra butxaca.

No tots som iguals, tampoc en política. Acord va néixer ara fa més d’un any, del desig d’aplicar el consens i el sentit comú al nostre poble. Ens agradaria ara fer arribar també el nostre compromís de continuar amb la transparència i la participació després del 24 de maig.

Aquí teniu els elements que aquests dies representen ACORD. Confiem que sapigueu entendre el seu significat i en valoreu la voluntat de compartir projecte, més enllà de l’impacte visual que entenem que a algú pugui semblar “molest”.

Disseny local d’una proposta pensant en Llavaneres i en la seva gent.

Pancartes:

IMG-20150510-WA0016

Cartells

cartelleres

fanals

fanals

banderoles

IMG-20150512-WA0006

falca per la ràdio:

Deixa un comentari