Més enllà de la campanya

assemblea

Llavaneres ha expressat de manera molt clara una voluntat de canvi de model de gestió i de valors en la política municipal. Hem vist com l’antiga política ha continuat perdent suport i ha desaparegut en algun cas. Els fets també han passat factura a les forces que no han sabut estar a l’altura dels compromisos amb la ciutadania. Felicitem a ERC com a formació que ha obtingut més suport a les urnes.

Pel que fa a d’ACORD estem molt satisfets amb els resultats. Som una formació d’àmbit exclusivament local per la que cada vot sí representa un suport exprés a la nostra proposta i als nostres candidats. Acceptem la responsabilitat de continuar treballant per fer realitat el desig de canvi que interpretem que Llavaneres ha expressat a les urnes.

Ahir ens vam tornar a trobar en assemblea i ens satisfà moltíssim veure-hi cares noves i també de molt joves. Aquests darrers mesos el treball ha estat dur per una campanya electoral, intensa i propera, que valorem molt positivament. La gent d’ACORD hem treballat com a equip i ara cal mirar endavant.

El futur govern s’ha de constituir el 13 de juny i ara és hora de converses i si s’escau de pactes. Els d’ACORD tenim el projecte ben clar, un programa de govern per defensar i estem a disposició per parlar amb tot aquell que vulgui un govern per Llavaneres més eficaç i proper al ciutadà.

Deixa un comentari