La por, l’odi, l’esperança i les urnes

A les portes de les eleccions al Parlament, aquest diumenge 27-s, ens agradaria compartir amb vosaltres un vídeo de l’Antoni Bassas en el que reclama el reconeixement de la dignitat del poble català i el dret a la participació. Al mateix temps, el vídeo transmet confiança i convida tothom a votar.

A ACORD ens definim com a grup que s’ocupa de les necessitats de Llavaneres i reconeixem, sense cap problema, que al grup hi ha moltes i diferents sensibilitats respecte al futur del nostre país. Són les diverses sensibilitats que ens enriqueixen i no deixen lloc a fanatismes ni a dogmes. És aquesta mateixa diversitat la que al mateix temps ens fan créixer també com a grup i a la qual no hi volem renunciar.

Des del respecte a totes i cadascuna de les identitats permeteu-nos compartir la reflexió de l’Antoni Bassas.

Un comentari

Deixa un comentari