L’Assemblea d’ACORD: 17/09/2015

assemblea

Estem convençuts que ACORD és una proposta de participació diferent. D’entrada perquè convida a participar del món polític entenent que la política ha de ser necessàriament una activitat compartida. Després perquè a ACORD es tracten temes exclusivament del món local, Llavaneres és el que ens uneix a tots i el poble i la seva gent en són l’eix del debat. També ens diferencia el fet que no acceptem que la consulta, l’oferiment de diàleg, l’interès per les persones es cenyeixi exclusivament a les campanyes electorals de cada 4 anys.

Continuem celebrant assemblees en les que tothom hi té la porta oberta. Us convidem a remenar per aquest web i conèixer la feina feta, no tan sols en període electoral, i les propostes d’aquest grup. Tothom hi és benvingut, es publiciten sempre en l’apartat “properes reunions” i a parir d’ara en farem exposició pública de les decisions preses amb interès pel públic en general. Per tenir dret a vot caldrà que prèviament signeu el manifest d’ACORD. Ens animarà a tots veure com fem més gran un grup independent que vetlla per Llavaneres.

A l’assemblea de dijous passat 17 de setembre es van prendre els següents acords:

 1. De l’assignació mensual que ACORD rep, com tots els grup polítics amb representació municipal (100€ per grup i 75€ per cada regidor, total per ACORD 400€), en dedicarem el 50% a aportacions per l’acollida de refugiats a Llavaneres. Convidarem tots els altres grups polítics a fer el mateix.

 2. Les assemblees ordinàries d’ACORD les farem cada dos mesos i en dies alternatius de la segona setmana del mes que correspongui. Seran a les 21h i a la Sala de plens de l’ajuntament. El calendari d’aquest any queda doncs:
  – dilluns 9 novembre

  – dimecres 13 gener

  – dijous 10 març

  – dilluns 9 maig

  – dimecres 13 juny

  – dijous 15 de setembre

 3. El regidors: Mireia Neira, Joan Rubal i Emili Minguell (Josep Ruiz es va excusar) ens van informar de la feina a l’ajuntament aquests primers mesos i van respondre a les preguntes dels assistents.

Vam acabar a les 23h doncs ens vam allargar en el darrer punt.

Des d’ACORD seguirem oferint les portes obertes a la participació i amb la màxima transparència.

Anima’t, segueix la política local i participa. La política … o la fas o te la fan.

Deixa un comentari