Llavaneres celebra la diada nacional de Catalunya

BR 5339

Un any més, veïns i entitats de la vila ens hem trobat per commemorar la diada de l’11 de setembre. Ha tornat a ser emocionant l’ofrena floral al monòlit de Rafel Casanova. El record dels fets històrics, el reconeixement d’uns símbols i la identitat pròpia, així com també la mirada cap al futur d’un poble que defensa la seva identitat i vol ser alhora integrador, n’han estat els eixos fonamentals.

Una bona presentació amb uns discursos directes i plens de sentit ens han acompanyat en una diada molt emotiva. La cobla ciutat de Cornellà ha posat el contrapunt ideal.

No acabem d’entendre l’absència d’alguns representants polítics de Llavaneres que sembla que amb una lògica partidista donin l’esquena a uns trets identitaris, també del nostre poble, als que des d’ACORD no hi volem renunciar. No ens agraden les fronteres i estem per la integració però que la globalització no ens faci perdre la nostra identitat.

Visca Llavaneres i visca Catalunya!

BR 5342

BR 5337

Deixa un comentari