Assemblea i sistema democràtic

assemblea

Ahir es va cel·lebrar a Sabadell una assemblea, la de la CUP, que ha generat molta expectació i ara controvèrsia. Després del resultat l’hem sentit molt criticada segurament per tots aquells als que el resultat no satisfà o que estan interessats en el descrèdit de tots aquells que actuen a banda del “sistema”. Podrem discutir-ne el format però no el caràcter plenament democràtic de l’assemblea cupaire.

ACORD per Llavaneres sempre hem tingut un caràcter assembleari, les decissions les prenem conjuntament tots aquells que estem identificats amb el projecte. És clar que hi ha alguns, com els regidors, que tenen més informació perquè viuen directament el dia a dia de l’ajuntament però al final quan es vota tots els vots tenen el mateix valor.

De l’assemblea en surt la decissió que ens identifica a tots i encara que no hagi estat la que hem defensat alguns sen’s ha acabat demostrant molt sovint que acaba sent la més enraonada. Està clar que no sempre encertem però mai ningú ens farà dubtar del poder i la raó de l’assemblea.

La propera assemblea d’ACORD serà el dimecres 13 de gener i hi esteu tots convidats. Serà a les 21h a la sala de plens de l’Ajuntament.

Per tal de tenir dret a vot es demana que s’hagi signat el Manifest que trobareu en aquesta mateixa web i que ens feu un comentari a la secció Contacte o dirigiu un correu a info@acordperllavaneres.cat 

Deixa un comentari