La política a l’abast de la gent

Trobada amb els regidors 29/gener/2017

gent1

Un dels objectius d’ACORD sempre ha estat l’empoderament de la ciutadania. La nostra senya d’identitat sempre hem volgut que fos l’estar a prop de la gent. A ells, al conjunt de veïns, els hi devem l’honor d’estar al capdavant de les decisions a l’ajuntament.

Els regidors d’ACORD: Joan Rubal, Emili Minguell i Josep Ruiz, excusada l’absència de Mireia Neira, avui han explicat la feina feta al capdavant d les respectives regidories i els projectes pel futur immediat.

En un pacte de govern a l’ajuntament no sempre un pot fer el que li agradaria però seguim treballant per un Llavaneres més a prop de la seva gent.

Honestedat, compromís i voluntat de servei han estat els eixos de la trobada en la que una trentena de veins hem pogut contrastar opinions i informació amb els càrrecs electes. Hem après i hem pogut intercanviar visions del poble i dels seus problemes que ens han enriquit a tots.

Seguidament hem compartit unes botifarres en bona companyia i a l’escalf del sol a Ca l’Alfaro.

Fins la propera

regidors

botifarres4

gent2

Deixa un comentari