Trobada amb els regidors, diumenge 29/01/2017 a ca l’Alfaro

ACORD torna a convocar tots els llavanerencs.

Cada quatre anys tots els partits omplen carrers amb cartells, pancartes i convocatòries. Mítings, concerts, botifarrades,… es concentren en aquelles dues setmanes de “bogeria”. Molts poden pensar que els partits obliden el contacte amb el carrer i la seva gent fins la propera comtesa electoral. Els d’ACORD no som així.

Per compromís, per responsabilitat i per coherència els d’ACORD tornem a convocar la gent de Llavaneres. Serà el proper diumenge 29 de gener a partir de les 12 del matí a Ca l’Alfaro.

Ens organitzarem en taula rodona i podrem presentar i debatre amb els regidors d’ACORD qualsevol problema o proposta que vulguem compartir. Els regidors en explicaran la feina que han fet amb aquest temps i les propostes pel que resta de mandat.

Després del debat podrem compartir taula i botifarres. Us hi esperem.

IMG-20150426-WA0010

Deixa un comentari