L’Alcalde decideix unilateralment retirar les competències de govern a Joan Rubal, regidor d’ACORD per Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres, 13 de juliol de 2018

La resta de membres del grup municipal, en resposta a aquesta decisió autoritària i en solidaritat amb el seu company, abandonen el govern municipal i passen a l’oposició

L’Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora (ERC), ha decidit unilateralment retirar les competències de govern del regidor Joan Rubal, del grup municipal d’ACORD per Llavaneres. Aquesta decisió, fonamentada únicament i exclusivament en desavinences de tipus personal i no polític, ha portat a la resta de regidors d’ACORD per Llavaneres a abandonar el govern municipal, en resposta a aquesta decisió autoritària de Mora i en solidaritat amb el seu company Joan Rubal. Una decisió que recorda als vells temps de l’ex alcalde Bernat Graupera, que anys enrere ja va emprar la mateixa tàctica i estil amb el propi Nani Mora, a qui en el seu dia va retirar les competències de govern també de forma absolutament autoritària.

 

A partir d’ara, Joan Rubal, Josep Ruiz, Emili Minguell i Tito Casado passaran a formar part de l’oposició a l’Ajuntament i continuaran treballant per Llavaneres com han vingut fent fins ara, amb total honestedat i en defensa dels interessos dels llavanerencs i les llavanerenques. ERC queda, doncs, en minoria al govern amb únicament 7 regidors.

 

Per a més informació: Tito Casado (tel. 658840234)

Deixa un comentari