Signa el Manifest

Declaració de principis ACORD PER LLAVANERES #Llavaneres2020

Què és ACORD PER LLAVANERES?

Nous temps, nova manera de fer política.

ACORD PER LLAVANERES és una nova organització política socialdemòcrata impulsada per ciutadans llavanerencs que vol introduir elements de radicalitat democràtica. Volem contribuir en el debat polític per què Sant Andreu de Llavaneres esdevingui un dels pobles amb més qualitat democràtica, política i amb uns òptims serveis públics pels seus ciutadans. No volem competir amb la resta de formacions progressistes, ja que el nostre somni i objectiu, és la confluència de les esquerres en un projecte compartit, nou i transversal.

L’actual crisi econòmica, social i democràtica, a molts de nosaltres ens ha fet replantejar el paper de la política i de la democràcia actual a casa nostra. Calen noves estructures i noves metodologies per fer front als problemes de Sant Andreu de Llavaneres i oferir una democràcia participativa i real. Aquestes noves estructures només es poden assolir amb la creació de noves organitzacions que contemplin la complexitat del context actual.

Sant Andreu de Llavaneres #Llavaneres2020

Construïm junts història col·lectiva.

Per construir història cal imaginar i dibuixar un futur col·lectiu. Des d’ACORD PER LLAVANERES volem construir-lo amb tots els llavanerencs/ques #Llavaneres2020.

Aquest #Llavaneres2020 ha de vestir-se amb tots aquells elements propis que ja existeixen i que actualment estan infravalorats o que calen dinamitzar i amb la introducció de nous elements necessaris per oferir als llavanerencs un entorn acollidor i de benestar humà i ambiental. Cal optimitzar els equipaments potenciant l’ús social i ciutadà d’aquests, volem un Sant Andreu de Llavaneres amable, cívic, sostenible, amb varietat d’espais verds i una oferta cultural i d’oci de primer ordre. Aquestes actuacions han d’anar lligades als conceptes de: Vila Cívica (mobilitat, mobiliari i civisme), Vila Smart (intel·ligent i participativa), Vila Blau-Verd (espais naturals i públics), Vila Activa (oci i cultura) i Vila Dinàmica (promoció econòmica), entre altres conceptes.

Les actuacions municipals en el passat s’han fet de forma inconnexa i sense seguir una estratègia global de municipi. Aquesta poca coordinació d’actuacions envers la visió de municipi ha generat incoherències i no ha resolt moltes problemàtiques existents en el municipi. També, la visió municipal en l’àmbit de les competències administratives, ha generat un treball molt local sense tenir en compte una visió de territori; els municipis veïns i la comarca.

La cooperació entre municipis veïns ha de ser una prioritat per crear sinergies econòmiques i per oferir uns serveis de qualitat i sostenibles en un àmbit com el nostre. Amb la majoria de municipis veïns compartim carrers, zones verdes…, però també compartim territori, història, llaços familiars, d’amistat… És l’hora de reforçar aquests lligams territorials amb una decidida i forta política mancomunal.

Per tant, en les eleccions municipals del 2015 volem construir una visió estratègica per #Llavaneres2020 i coordinar accions estratègiques amb els municipis veïns, prioritzant les lògiques de mancomunació amb les anomenades 3 viles, és a dir amb Sant Vicenç de Montalt i amb Caldes d’Estrac.

Es per això que d’ACORD PER LLAVANERES treballarà amb tots aquells llavanerencs/ques que comparteixin aquesta declaració de principis per portar a terme un programa electoral per a les eleccions del 2015 a fi de presentar-se com a representant d’aquells ciutadans i organitzacions que també comparteixin aquesta declaració de principis.

Formulari per signar el manifest

Llavaneres, Febrer 2014

Ja s'han adherit al manifest

Miguel Gomez Lopez

Lucas Ariel Piatti

Antonia González Delgado

Montserrat Ginés Rufí

Imma Dorda

Rogelio garcia ortiz

Ramón Moragas Malpica

Luis Curia

Marta Burniol

Minerva Lopez MArtinez

Anna Maria Bort

FRANCISCO JAVIER SANZ MARCOS

josé luis martin belio

M Assumpció Comalat Navarra

Jordi roig

Mireia Neira

Olga Delgado Lara

Jordi Ventura Horta

José Antonio Cabo Dintén

Carles Blasco Bayot

Marta Alsina Rodriguez

josep ruiz

José Manuel García Vázquez

Montserrat Molinas

Joan Rubal

Andreu Vidiella Pérez

EMILI MINGUELL I PARENT

Joan Carles Berrocal i Corredó

Pepe Mora

Lluís Oliver

Manolo Ortiz de Lazkano

Juan Antonio Casado Pizarro

Miquel Molinàs