Què proposeu per al nou ús de l'edifici de l'antic Labandària?

PreguntesCategoria: QuestionsQuè proposeu per al nou ús de l'edifici de l'antic Labandària?
Acord per Llavaneres Administrador preguntat 4 anys abans

La fusió dels CEIP Llavaneres i Labandària ens ha deixat un edifici buit en un lloc privilegiat del poble. Quina és la vostra proposta per l’ús d’aquest espai?
 

montsehg contestat 4 anys abans

bona nit!!primer caldra fer els tramits perque el departament d’ensenyament el desafecti. Cosa q l’altre vegada que va quedar buit no es va fer.es dificil fer.hi quelcom donç son quatre edificis independents pero potser es podria enderrocar i fer-hi una sala gran per fer el teatre .cinema o la festa major,sommiar no val res!!montse

Miquel Molinas Administrador contestat 4 anys abans

Amb els somnis es comença. Cert que després caldrà tocar de peus a terra i fer comptes i establir prioritats. L’objectiu no és vendre fum sinó compartir il·lusions i projectes i després que els polítics i responsables ens en donin explicacions. Gràcies Montse!

Manolo contestat 4 anys abans

MAQUETA- PROYECTO CASAL D’AVIS, PRESENTADA A L’AJUNTAMENT PERELS AVIS L’ANY 2001Crec que la situació del Casal d’Avis en el Pg. Jaume Brutau, col-legi Labandaria hagués està més hemconsonància de la Gent Gran que vivint actualment, en el segle XXI.Les avantatges son molt significaves: Centre del poble , gran aparcament , els suficients metresquadrats de superfície horitzontals, la qual cosa es molt important per la Gent Gran, no tenirsemàfors que creuar, els metges al costat, que també es força important. A mes de les actualsactivitats interiors, espai exterior per una terrassa-jardí, petanques, ping-pong, puttin-Green. teede practiques de golf. << Això del golf son 15 x 8 mts. no demanem un camp de golf “ PAR 74“ >> Actual Casal es nou però continua sem petit, per les activitats actuals. On practicaren lesnoves activitats??Segons estadistes el any 1.999 eren SIS-CENTES (600) persones Jubilades, el any 2003, erenMIL SIS-CENTES ( 1.600 ) persones de la Gent Gran i amb el pas del temps arribarem éssermolt mes nombrós el col·lectiu de la Gent Gran, i els que arribin les hagués agradat trobar unCasal acollidor i variat en activitats. Creiem que amb l’actual Casal nos heu hipotecat anosaltres, i als que veniu darrera nostreVoleu fer moltes obres per unir Sant Pere amb Sant Andreu, i ara en tots els plens dieu, quefareu un altre Casal per la Gent Gran a Sant Pere. Voleu unir, o desunir a la Gent Gran??.Agrada que vulgueu fer coses per la Gent Gran de Sant Pere, sempre que sigui per unir-nos,i no per separar-nos.PER QUE NO PREGUNTAM A LA GENT GRAN, SI ELS AGRADARIA MES QUEFESSIN UN CENTRE DE DIA, I UNA RESIDENCIA PER LA GENT GRAN DELLAVANERES?? Tot això amb parada de bus i viatges gratuïts. Demano massa??Pensaments de futurs projectes molts necessaris que jo no veuré. Feu una enquesta ben fetaamb la Gent Gran, i no Gran, i espereu el resultat havans de fer res, de aquesta manera notindreu un altre gran equivocació, i nosaltres un altre Gran Decepció.Atentament–Manolo-Jubilat-Pensioniste-Tercera-Edad-Gent-Gran. A-+-anys-+-noms.P.D. Any 2015 Jubilats a Llavaneres 2.200 persones 22% de la població. Montserrat la teva il-lusió, nosaltres la Gent Gran fa quinze anys també van tenir una il·lusió, van proposar al Ajuntament, en Labandaria el Casal i en el Casal la Policia Municipal.