Qui som

Acte presentació Acord Llavaneres

UN ACORD DE TOTS, UNA NOVA MANERA DE PARTICIPAR 

ACORD per Llavaneres és una iniciativa creada per un grup de persones que  treballem per el poble de Llavaneres i expressem i defensem les nostres idees de manera conjunta a l’Ajuntament.

No creiem en les lluites partidistes perquè pensem que la política no té res a veure amb això. Ara és la gent qui també ha de prendre responsabilitats i a Acord us proposem un espai i un mètode per defensar aquelles propostes que ens acostin a un Llavaneres més just, participat i de progrés.

És a partir del debat que avancem en les nostres propostes i estem convençuts que el millor model serà el que surti de l’acord de tots els ciutadans de Sant Andreu de Llavaneres. Per això volem que tu també participis en aquest procés.

A Acord comptem amb el suport de grups com NECat, SOS i GENT de Llavaneres i per tant, compten amb regidors que ja formen part de l’equip de govern. Tenim experiència al govern. La nostra filosofia vol integrar als que ja estan implicats amb la vida política així com a tots aquells que s’hi vulguin integrar.

AJUNTEM FORCES I FEM ACORD

A Llavaneres, com en tants d’altres pobles, creiem que l’esquerra de progrés ha dividit la seva força. Massa partits per a un sol poble. No hi ha set models de pobles diferents i ara més que mai ens cal trobar els punts d’acord que ens permetin anar endavant.

Partits conservadors, polítics febles, sense perspectiva de futur i que han acotat el cap davant d’interessos particulars ens han governat durant massa temps. Ara és l’hora del canvi.

ACORD reuneix les iniciatives de partits que porten molt de temps treballant pel poble i ara amb representació al nostre govern. S’ha obert la possibilitat que s’hi ajuntin també d’altres forces. El que ens interessa però, és que a ACORD hi participin tots aquells que creguin encara en la representativitat de la política i vulguin recuperar la dignitat democràtica.

Tu ets molt important.